<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2041242488890113341\x26blogName\x3d!+%E2%99%A5+McflurryNA+%E2%99%A5+!\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://eyka4rever.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://eyka4rever.blogspot.com/\x26vt\x3d3859585049470526417', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




I ♥ You



Tweet me

Im back;
Tuesday, January 17, 2012 // 12:22 AM // 3 cherry


Haii !! :D haha.okay ,abaikan muka saya di atas ni.err.saja tempek muka saya yang tak berapa comel ni ,mana lah tahu kan ,korang rindu saya ke.--' eei ,perasan gila ! HAHA.ignore it. okay ,6 hari tak update ,apa sebab nii ? huh.okay,yang pertama nak bagitahu ,wifi area rumah saya tak boleh pakai --'' damn !

WIFI rumah saya takde sejak hari Khamis lepas lagii okay ,waktu Maghrib ,erm.mak saya bagitahu ada orang potong wayar telekom kat belakang area rumah saya .HAHA.jahat gila --' taktahu la makhluk asing mana yang buat cam gituh ~ okay.geram gila dengan mamat dua orang yang pergi potong wayar telekom tuh .haha ,mamat ke? -,- yela.time maghrib ,tak nampak sangat muka diorang tuh ,sama ada cina ,melayu atau india yang buat benda tuh --'

Okay .pertama sekali ,saya nak mintak maaf banyak-2 sebab hampir seminggu tak update nii.haih ~ okay ,thankyou sebab follow blog saya walaupun dah seminggu tak ber-update2 nii.hihi.insyaAllah saya follow awak semua balik kay? :) apa-2 pun ,saya rindu gila dengan blog saya yang dah bersawang ni.

So ,fikir-2 tadi nak tukar skins .tapi tak tahu bila ,hmm.thats why la blog saya ramai tak jenguk ,sebab blog saya tak secantik ,secomel blog orang lain kan.yeah! :D now i think nak tukar warna blog n skins yang jenis macam mana.muehehe.okay ,thats all.kbaiii :)) 





Day1 : Troll Face *weird;
Tuesday, January 10, 2012 // 11:48 PM // 0 cherry




TROLL FACE :D HAHAHA
MENARI LAH SAMPAI BILA2 PUN TAK AKAN HENTI



« OLD