<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2041242488890113341\x26blogName\x3d!+%E2%99%A5+McflurryNA+%E2%99%A5+!\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://eyka4rever.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://eyka4rever.blogspot.com/\x26vt\x3d3859585049470526417', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




I ♥ You



Tweet me

Contest : " I ♥ Blogging !"
Monday, July 18, 2011 // 2:54 AM // 6 cherry

 
sys join contest lagii :) ,so ,nak share sikit kt u allz .
saja-2 join contest ni ,mane lah tahu menang kenn ,
hee . tengok bawah ni :-
-
-
-


Nak tahu sebab-2 kenape sys suke blogging ?
-
-

okey ,yg 1st sekalii .sys sukaa blogging sebab ia menyeronokkan ,suka menaipp ,boleh share cerite sys ng korang . Dan juga boleh kongsi-2 masalah ,tutorial ken2 ? Sape cakap blogging ni tak beshh ? Eii ,ape lah ,beshh ape ,belum cuba ,belum tahu ((:  ,sys terjebak dalam blog ni baru je 6 bulan .
hee ,Bloggin ni ken ,amatt menyeronokkan tau-2 .bile ada masa lapang ,sys boleh update entry ke ,buat tutorial ke ken ,beshh Ooo blogging ni .Rase-2nye itu je kott sebab-2 dea .

Korang mahu join ? klik sinii >> Achik Syida <<


Sampai sinii sahajaa k .That's all <3




« OLD // NEW »