<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2041242488890113341\x26blogName\x3d!+%E2%99%A5+McflurryNA+%E2%99%A5+!\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://eyka4rever.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://eyka4rever.blogspot.com/\x26vt\x3d3859585049470526417', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




I ♥ You



Tweet me

Contest : I Love My Style
Tuesday, July 12, 2011 // 8:17 AM // 2 cherry


haii semuaa ,nak tahu takk ?
sys ade 1 join contest ni ..
urm ,cam bestt je ,tahu tak contest ape ?
bace sendiri Tajuk Entry kalii ni :P

ngehx2 .

* atas ni banner tuan yg anjurkan contest ni *

gambar sys ,i lovee my style *
ngee ,cun ke ?
kih3 .

okeyy ,nak tahu tak cerite pasal gmbar sys di ats ni ? jom2 dngar yee .
sys palingg suke lah pic ni ,tapii ta tahu lah korang suke ke tak :)
kalau tak suke bole belahh -,- .

gambar sys ni ,1st time sys pakai selendang cam tuh ,nak cakp tu macam shawl pun ade ,
nak kate tu bukan macam shawl pun ade ,ngek2 ,tu je lah ,sys bole ceritee .
n 1 moree , " I LOVE MY STYLE " ,style sys cam tu lew,huk3!!

kalau mahu join ,klik here !

sys mahu tag 2 budak comeyl ni :


det's all , Daa ~




« OLD // NEW »