<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2041242488890113341\x26blogName\x3d!+%E2%99%A5+McflurryNA+%E2%99%A5+!\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://eyka4rever.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://eyka4rever.blogspot.com/\x26vt\x3d3859585049470526417', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




I ♥ You



Tweet me

" Mega Giveaway by Yana & Cik Putih "
Saturday, July 9, 2011 // 9:48 PM // 2 cherry

huitt ,chippss ,huk4 .
merapu lahh ,sys nie ,sorii ..
yeshh ! update lagii ,
wuhooe ! sys nak share sikit ngn korang .
yg sys ade join 1 contest ni ,
hadiah dea memang lumayan wehh !
rugii kot kalau tak join .



sys nak tag :
yasmin
adik aida
kak aini 



nak join ? nahh ,bace syarat-2 di bawah ni k ;)



  1. Follow Cik Yana 
  2. (picit je nama dia) DAN Cik Putih(aku la tu)
  1. Buat satu entry bertajuk "Mega Giveaway by Yana & Cik Putih"
  1. Copy banner di atas & paste di dalam entry tersebut. Linkkan gambar tersebut kepada entry ni.
  1. Tag
  2.  3 rakan anda dan pastikan diorang tahu pasal GA ni.
  1. WAJIB
  2.  tinggalkan link entry contest ANDA kat ruangan komen ENTRY SAYA YANG INI :)
  1. Contest ini akan berakhir pada 8 Ogos. ( Jika tarikh bertukar akan diumumkan )
  1. Kalau rajin like la fan page aku & cik yana sekali , tu pon kalau rajin la.tak paksa okeh.
  1. Copy senarai sponsor
  2.  kat bawah dan letak dalam entry korang tu (nak copy paste dari aku pon boleh)


Senarai sponsor :
1Scarf Sweethoney 2. Wirda Azurainie3. Droplet House4. Lens Mania5. Ayu-Raudhah Shawlstore6. Nora Nabella7. Applepinkbow8. Syafeika Edora9. Pixel Mania10.Wan Hazel11. Momo Chan Collection 12.NHL Collection 13.Kei Seinchi14.Sya Razali15.Aimi Craft16.Habibi Hamid17.Shawl Az18.Imann Abdul19.Aan Boutique20.KZ Nabihah Boutique21.Ciktiqz Adamaya22.Tri Fa23.Kittyshawls
okeyy ,BHAII
=see u tommorow=



« OLD // NEW »