<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2041242488890113341\x26blogName\x3d!+%E2%99%A5+McflurryNA+%E2%99%A5+!\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://eyka4rever.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://eyka4rever.blogspot.com/\x26vt\x3d3859585049470526417', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




I ♥ You



Tweet me

Saya Nak T-Shirt Domo Kun !!
Monday, July 18, 2011 // 2:18 AM // 0 cherry


 
haii semuaa :))
update lagiii ,kalii ni nak share kat korang sometink nii .
nak tahu tak ? hek3 !!


nampak tak ape kat atas ni ?
whoaa ,bile sys nampak jee DOMO comeyl ni .teruss sys join .
korang nak join ? klik name kakak ni 
^
^
^
Cik Pupel

sys nak join sebab nak rebut baju DOMO tuh .hee ,teringin sangatt ,nak beli pun tade duit XDtapii,sape lah yang bertuah ken dapat bende comeyy uhh .
kenape sys minat DOMO ? sebab die comel ?
ramai kawan-2 sys cakap ,bencinye DOMO tu ,dah la tunjuk gigi ,garang pulakk tuh .
HAK3 !! tapii ,DOMO tu tetap patung fav sys :)
okey ,itu sahaje nak cerite kali ni .


sys nak tag 3 orang :


Paan
Kak Eira
 Kak Ieynaz


Okeyy ,bhaii :)



« OLD // NEW »