<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2041242488890113341\x26blogName\x3d!+%E2%99%A5+McflurryNA+%E2%99%A5+!\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://eyka4rever.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://eyka4rever.blogspot.com/\x26vt\x3d3859585049470526417', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




I ♥ You



Tweet me

Tutorial : Cara Untuk Menukar Im Chat Facebook yang Lama
Wednesday, July 27, 2011 // 8:34 AM // 2 cherry


assalamualaikum :)
bagii yang bukan Islam ,selamat sejahtera ,
okey2 ,eyka mahu cepat nii .nak share sikit kat u allz .

adohh ,ramai betuii bengang dengan IM CHAT FACEBOOK korang kenn ?
yeee ,aku tahu ,sebab ape .tengok gambar bawahh nii .

* IM CHAT sekarang punya *





* IM CHAT dulu punya *




okey ,korang nak yang lama balek ken ,mcm kat atas nii .
okey ,kalau nak tahu cam mana nak buat balek yg dahulu ,
tengok bawah niii :)




Google Chrome


Ini hanye untuk penggunaan Google Chrome sahaje k ,



1. bukak google chrome => install facebook chat sidebar revision 

2. bukak link im facebook => then ,klik install

3. kalau korang dah login FB korang ,korang logout k ,then login balek .



Mozilla Firefox

Ini pula hanya untuk penggunaan Mozilla Firefox k ,


1. bukak mozilla firefox => klik tools 

2. add-ons => search " greasemonkey "

3. install greasemonkey => then ,install im facebook pulak

4. kalau korang dah login FB korang ,korang logout k ,then login balek .



Okeyy ,korang paham tak ?
kalau tak paham ,tinggalkan komen cepat okey .
Daa ~



« OLD // NEW »