<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2041242488890113341\x26blogName\x3d!+%E2%99%A5+McflurryNA+%E2%99%A5+!\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://eyka4rever.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://eyka4rever.blogspot.com/\x26vt\x3d3859585049470526417', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




I ♥ You



Tweet me

Jalan-2 di SP (S.Petani)
Sunday, August 28, 2011 // 1:31 AM // 0 cherry

27.8.2011

Follow c u t e s e c r e t s for more cute photos ♥

! Assalamualaikum !
heyy2 ,korang .aku nak update sesuatu ni ,nak bace ,ikot korang lah .
tak nak bace ,sudahh .eyka tak kesah pungss -,-
so sekarang nak cerite pasal berlaku semalam .

semalam ,eyka sekeluarga balik kampung ,sebelum tu ,
pukul 10pg kami pergi ker kubur arwah abah eyka dan kembar 
pegi ke sana ,eyka sedekah kan doa Al-Fatihah , rindu sangat dengan arwah abah :')


lepas tuh ,kami pergi ke S.Petani dulu ,saja jalan-2 ,hihokk ;)
dari pukul 3ptg smpai pukul 7ptg kami ada kat Center Square
haha .kami berbuka di Pizza Hut oo .
sebelum tu ,mak ayah ak pegii salon kejap ,cuci rambut ,huhuu -,-
ak n kembar just tunggu jer sampai terngantok2 .

ni lah aku and kembarr  haha ,siapa lagi comel ? okey i know ,my twin is pretty than me ;)
just ignore my face -,-

this is my mom ,comell kan ? hihokk ,perasan jerkk kau nii ,eykaa -.-


okeyy ,yg 2 gmbar atas nii ,kami di salon time nii ,okey ,
now .nak tempek gmbar kami berbuka di Pizza Hut :b ,hihokk .


nii ,kami tengah tggu nak berbuka ,tak sabar rasenyer ,terliur tengok Pizza ,spaghetti ,
air blend chocolate ,huu ! sedapp gileaa .kenyangg tak tentu hala ! 
sekali sekala ,berbuka kat Pizza hut ;)


haha .this is my parents ,hihokk .sorryy ,gambar tak clear 
=__=

walaowehh !~ 
pizza n spaghettii ! terliur tengok ,tengah puase ni ,belom berbuka lagii .
adehh ,terbatal puase aku -_-

fuhh ! terbatal lagii puasa eykaa ,ni namenye udang dan kentang masak
goreng tepung kot ,aku pun tk tahu ,parents eyka order jerr .

chicken mushroom soup ! huhu ,lagii sodapp .
adehh ,tak tahan tengok . -.-

ni diaa ! air limau kasturi campur jelly dan air chocolate blend ,
campor aiskrim :)

HAHA .korang ? da bace ? hee ,jom comment >>
TQ :))





« OLD // NEW »