<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2041242488890113341\x26blogName\x3d!+%E2%99%A5+McflurryNA+%E2%99%A5+!\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://eyka4rever.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://eyka4rever.blogspot.com/\x26vt\x3d3859585049470526417', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




I ♥ You



Tweet me

Happy :)
Thursday, September 29, 2011 // 11:28 PM // 4 cherry

Tumblr_lncws0kdv21qavh9eo1_500_large
//apa motif letak gambar kek?haha.sebagai hiasan\\

Salam semua (:
haii.semalam takde apa nak update.
so,hari ni baru ada idea,nak update entry apa.
korang tahu ke kenape saya tulis tajuk entry ni 

Happy (: ?

happy sebab ape wey?haha.
korang kenal kan groups BBB?
walaoo! ramai gila leave dari group tuh.
and then,ramai tanya saya.

//Kenapa awak happy pulak sebab member BBB makin sikit?
//Kenapa mereka keluar?
haha.penat tangan saya menaip,
untuk bagitahu sebab apa mereke keluar.
sebab yang pertama ,sebab huru-hara ,

yang ni pulak,mereka tanya.
kenapa saya happy? huhu.
happy lah,sebab member BBB makin sikit.
ada yang tak suka sebab makin sikit.

eyka rasa ,mesti adek Hanan suka sebab dah kurang members2 BBB.
yer lah.adek Hanan,kesian saye tengok die.dea lah admin groups BBB tu.
sebab huru-hara ada copycats design blog lah,
copycats header lah,macam2 lagi.

then,itu lah ramai yang out.
korang tak happy?tak happy,biar lah kat korang.
but,ramai yang sokong! sebab ramai leave from group itu.
nanti tak lah huru-hara lagi macam hari tuh.

saya rasa itu saje kot untuk hari ini.
nantikan entry yang akan datang kay?

Byee-byee.
//Assalamualaikum <3



« OLD // NEW »