<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2041242488890113341\x26blogName\x3d!+%E2%99%A5+McflurryNA+%E2%99%A5+!\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://eyka4rever.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://eyka4rever.blogspot.com/\x26vt\x3d3859585049470526417', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




I ♥ You



Tweet me

New Look ♥
Friday, September 30, 2011 // 3:48 AM // 2 cherry

Follow c u t e s e c r e t s for more cute photos ♥

hey u all.
haa.my blog sudah jadi warna snow pink 
dari dark purple tukar ke snow pink xD
haha.buruk kan? kan?

so,tadi,terkejut ! 
46 angry birds(s) here
haha.means,46 tengah terjah blog saya :)
kay,saya tak berlagak k,bile ramai viewers.
cuma terkejut,tak pernah ramai viewers macam tuh.

kay2.nak bagitahu kejap.
baca bawah ni :-

Background

saya ambil background dari freebies blog adek Faqihah,akak ambil yer background pink nii :) boleh tak?kalau tak puas hati,nanti akak buat  button credit kay kat sidebar?hihi.kay,background dia agak comel.sebab itu saya pilih/ambil di freebies blog adek Faqihah. xD


Header


waa T^T ! taknak cakap pasal header saya yang atas ni! sangat 1000x buruk.saya cuma guna photoscape.and guna font yang memang ada di photoscape.tak download dafont.com.tak pandai :< haha.but,next week ,saya akan tukar header saya tuh dengan lebih comel #ceihh


Button Icon Facebook


haa.ada button icon facebook pink tu kan? okay2. itu saya ambil icon tu dari freebies blog Kak Azhafizah.comel-comel kot button dia kasi.tapi ,nanti saya akan credit jugak di sidebar kay?taknak jadi copycats >< maen ambil jer kan? xD




HAHA.rase-2 itu jerlah kot nak bagitahu xD
okay2.dah.sampai sini saje.nanti panjang2,korang tak mahu baca pulakk ><
K,that's all .daa~

Assalamualaikum <3
jangan lupa selalu singgah blog yang buruk ni !



« OLD // NEW »