<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2041242488890113341\x26blogName\x3d!+%E2%99%A5+McflurryNA+%E2%99%A5+!\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://eyka4rever.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://eyka4rever.blogspot.com/\x26vt\x3d3859585049470526417', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




I ♥ You



Tweet me

17.10.2011
Wednesday, October 12, 2011 // 2:35 AM // 2 cherry



hello everybody :) bosan gila semalam.tak tahu nak update ape.kalau tutorial,lagi lah bosan/malas nak update :3 
kay.taknak cakap banyak.berpatah balik dengan tajuk entry kita yang sekarang ni.huwaa!17 haribulan adelah hari yang paling aku takut,paling aku tak suka :'/ 

korang tahu ke ape yang akan berlaku 17 haribulan ni?hoh?takkan taktahu kot.exam la.ape lagi :3 saya tak suka lah tarikh tu.dah lah saya tak study 1 hapak pun tak.PMR semalam baru habis.so.diorang seronok sebab boleh enjoy -.- jeles nyaa aku!! 

hoho.tapi,saya rase tak sabar pun ada 17 hari bulan ni.hope soalannyer boleh jawab. :) doakan2 lah ea kawan2 semua?nak tak saya berjaya?hihi.now,dari bulan 1 sampai sekarang,alhamdulilah takturun ke kelas B.still kelas Elite/A . XD .hope next year boleh masuk kelas A lagi.

then,kalau ada failed,takboleh la masok kelas A.huhu.saya lemah Math+Geo+Sej :3 huwaa!kene study lebih untuk Final Exam ni.rasa2 itu jer kot nak share kat korang.so.saya rase minggu depan 1 minggu tak update :') tolong jaga blog kesayangan saya ni tau! muehehee.

Nak Request Tutors?boleh inbox saya di  inbox Facebook saya ni :3 K.thats all.Bubyee-byee.


Semoga Korang Doakan Saya Berjaya / Dapat 4A Above untuk  Final Exam ni :)
Muehehe.
GOOD LUCK FOR ME :P



« OLD // NEW »