<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2041242488890113341\x26blogName\x3d!+%E2%99%A5+McflurryNA+%E2%99%A5+!\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://eyka4rever.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://eyka4rever.blogspot.com/\x26vt\x3d3859585049470526417', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




I ♥ You



Tweet me

Bored ._.
Thursday, October 6, 2011 // 10:56 PM // 0 cherry

Tumblr_lsnu80oibp1qhdjwio1_500_large

harini aku takde idea nak update ape sekarang.bosan tahap gaban laa --' exam dah dekat.so,kene buat persediaan awal-2.final exam lagi 1 minggu lebih jer.huh?takut laa.hope korang doakan saya ea? and lagi satu,maybe lah 1 minggu lebih saya tak update blog nih :'/ tengok lah dulu keadaan kay?minggu depan maybe takboleh online facebook dah.

hoho.korang jangan lah sedeh yer kalau saya tak update blog ni 1 minggu lebih.sebab final exam dah dekat miaa. :) saya always rindu kamu semua ;p ,especially group BBB.Budak2 Bloggers XD hehekk.tak sabar lah lepas final exam ni.boleh lah enjoy! hang dengan kawan2 sekolah tu lah yang buat aku tak sabar nanti ♥ haha.siape nak request tutorial or ape2 ker,boleh inbox FACEBOOK saya kay?lepas final exam baru saya buatkan.dont worry.


huh?rasa-2 itu saja kot nak share kat korang.so,jangan nakal2 yea.tolong jaga blog saya yang buruk ni.kay.sayang korangggggg 



« OLD // NEW »