<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2041242488890113341\x26blogName\x3d!+%E2%99%A5+McflurryNA+%E2%99%A5+!\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://eyka4rever.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://eyka4rever.blogspot.com/\x26vt\x3d3859585049470526417', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




I ♥ You



Tweet me

Contest Handphone Berjasa
Sunday, October 23, 2011 // 11:19 AM // 0 cherry


\Assalamualaikum/
babe.nak join 1 contest ni.selalunya contest pasal gambar kita kan?
tapi kali ni bukan gambar.but handphone berjasa :3
dianjurkan oleh Putryy Nasuha n Syafa Lunia :))
hadiah nya best2 jugak.muehehekk.okay.jom tengok handphone saya dibawah :p


Apakah jenama handphone anda?
Sony Ericsson 

Kenapa pilih handphone itu?
-sebab touch screen
-handphone Sony Ericsson adalah favourite saya

Berapa harga handphone anda?
RM850

Apa kelebihan handphone anda?
-Boleh connect internet then online facebook XD
-Kamera warnanya jelas.sebab HD
-Sony Ericsson adalah handphone yang ramai orang guna

HAHA.atas ni adalah soalan tergantung :3
hee.taktahu dah nak jawab ape dari soalan yang ditanya tu.haihh~


Syarat-syarat penyertaan :

- Follow blog Syafa Lunia and Putryy Nasuha [ untuk update masa ke semasa ]- Semua bloggers samada lelaki atau perempuan boleh join.- Buat satu entry dengan tajuk ; Contest Handphone Berjasa.- Diwajib jawab soalan tergantung kami.- Upload gambar phone anda sahaja [ owner phone tidak perlu ]- Send link entry contest ini blog di blog Putryy Nasuha sahaja. [ di tempat komen.di shoutmix tak layan ]- Gambar original atau edit,diterima okay.- Pemenang hanya tiga orang sahaja.- Tarikh tutup ;  19 November 2011

Soalan Tergantung :

1.Apakah jenama handphone anda?2.Kenapa pilih handphone itu?3.Berapakah harga handphone anda?4.Apa kelebihan handphone anda?

Hadiah-hadiahnya :

- First place ; Full edit blog / Tshirt couple kalau yang ada pasangan [ yang tak ada pasangan,kami akan beri Tshirt biasa ]- Second place ; Full edit blog / Owl necklace- Third place ; Header / Topup RM10 - Setiap peserta akan dapat keychain penghargaan ,so sesiapa yang tidak memenangi tempat pertama,kedua or ketiga,you'll get a keychain.Smile please :))

Thats all.Kdaa~ 



« OLD // NEW »