<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2041242488890113341\x26blogName\x3d!+%E2%99%A5+McflurryNA+%E2%99%A5+!\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://eyka4rever.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://eyka4rever.blogspot.com/\x26vt\x3d3859585049470526417', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




I ♥ You



Tweet me

Contest :Saya Suka Blogskin
Sunday, October 16, 2011 // 3:26 AM // 0 cherry

294894_2434055612288_1278615826_32976600_1762714335_n_large
\takde motif pun letak gambar ni :>/

hyee guys :)
esok sudah Final Exam.so jarang update blog ni.rasa macam tak sedia jer ><
doakan saya berjaya :> hihi.


comelnya banner dia (:
klik lah banner tu kalau nak join.




Saya ada join 1 contest ni.pasal blogskins
Sebab2 saya kenapa saya suka blogskins adalah :



Ia menarik.blogskins ini nampak macam mudah.macam jer mudah.muehehee.blogskins ni ada style bile saya tengok.ia comel.hihi.saya tengok jarang orang pakai blogskins ni.saya suka blogskins jugak sebab tak sama dengan template lain.such as denim,watermark,washed denim dll.bagi saya blogskins ni menarik.itu je la sebab saya. --' taktahu nak cakap dah.hihi.sorryy :'>
 K.that's all.
Bubyee :@



« OLD // NEW »