<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2041242488890113341\x26blogName\x3d!+%E2%99%A5+McflurryNA+%E2%99%A5+!\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://eyka4rever.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://eyka4rever.blogspot.com/\x26vt\x3d3859585049470526417', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




I ♥ You



Tweet me

Followers 1000+++ XD
Sunday, October 23, 2011 // 2:28 AM // 2 cherry




\Assalamualaikum/
haii korang.haha.amboii.mentam2 saya dh habis final exam.
online jer kerja,mengadap blog jer kan.haa.tapi 2 hari tak update.
and harini saya amat gembira gila2.nak loncat2 jer depan orang ramai ._.
kih3!!jangan bangga sangat lah eyka oiy.

before that.semalam hari sabtu,saya n kawan2 sekolah cadang nak pergi mandi marina.
so,kami pun pergi lah mandi di sana.bestt gila2 laahh.--'
rasa nak pergi lagi jer.gmbar ada snap.tapi kamera ade kat kawan lah pulokk's.


back the topic.followers saya dah mencecah 1000+++ lahh.
takpercaya kaa?tengok bawah.siap printscreen lagii .



haa.tu buktinyaa kan XD
hee.sukaa gila.so.siapa yang followers saya yang ke 1000 tu,
saya nak kasi award yang special.ialah edit FULL blog.
iaitu kepada Amni Syasya.
tapi kata dea taknak denim template.dea nak template simple yang sekarang nihh -.-



haha.takpelah kalau mcam tu.dia sruh edit ape yang patut jer.kay..takpee :))
selama 10 bulan saya baru berblogging,and then followers dah 1000++
haa.rasa2nyaa sebulan naik 100 jer kot.huh.tak macam Kak Lyssa T^T
sehari dah 100.saya SEBULAN 100.hoho.takpa2.

followers takpenting.reader yang penting.
followers didahulukan reader diutamakan.betul tak??ngeh-2!!
okay laa.itu sahaja nak update harini.kbyeee2.
btw.thanks kepada korang semua yang telah memollow eyka.
hee.~

Thats'all.Kdaa~




« OLD // NEW »