<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2041242488890113341\x26blogName\x3d!+%E2%99%A5+McflurryNA+%E2%99%A5+!\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://eyka4rever.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://eyka4rever.blogspot.com/\x26vt\x3d3859585049470526417', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




I ♥ You



Tweet me

New Look ♥ Edited Blogskins
Friday, October 14, 2011 // 10:55 PM // 6 cherry


hyee awesome guys.wow!blog saya jadi blogskins ♥
hihi.bagi korang?cantik?buruk?
but blog saya ni edited by Kak Aina
thanks so much kat dia .

Now,saya tengok.blogskins macam mudah. *ye leteww*
huhu.saya macam rindu denim template la.blog saya dulu2.
yang warna merun/merah hati tu.hihi :3

Hope korang suka dengan blog saya ni.
tak suka.lantak awak lah.haihhh --'
ni 100 % blog saya.tade tiru style orang lain.
n jugak ni freebies template blogskins dari adek Ain :3

Pendek saja entry kali ni.malas nak update panjang2.
btw ,Isnin ni saya sudah Final Exam -.-
saya taksuka orang IM dengan saya di FB pasal Exam ni.
tension bile dengar question tu jer. T_T

Doakan saya berjaya ya kawan2.semoga saya menjawab dengan tenang.
semoga juga kekal duduk ke kelas A :'>
itu pun kalau saya takde gagal lah kan?hihi.

OKeyy Byeeeee




« OLD // NEW »