<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2041242488890113341\x26blogName\x3d!+%E2%99%A5+McflurryNA+%E2%99%A5+!\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://eyka4rever.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://eyka4rever.blogspot.com/\x26vt\x3d3859585049470526417', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




I ♥ You



Tweet me

Budak SMJK DINDINGS ♥
Friday, November 4, 2011 // 9:06 AM // 0 cherry

Winter,colors,colours,lights,nature,snow-ce7445b929dd0df0f9e44c53a4864a3d_h_large

\Assalamualaikum/ hello babyyy.hari ini saya terlalu rajin nak meng-update niii.sebab pun taktahu laa =.= ngeh3!hari ini kat sekolah adelah hari anugerah cemerlang & graduasi tingkatan 5.wahh!best nyaa.so,hari ni semua orang tak belajar.just lepak2 jer kat sekolah.snap2 gambar lah.macam2 lah :) tapii bestt Ooo.hihi

rasa tak puas jer lepak2 dengan kawan2.haha.main kad Uno lah.ape lah.tapi saya takmain pun kad2 niii.tak minat lahh! :3 korang ,saya ni perangainya memang malas nak menaip2 nii.so better kita tengok picture2 yang saya snap ni kayy?sebenarnya banyak okayy gambar nya.but saya just upload separuh jer lah yerrr ~.~


alahaii ^^ omeyy nyer mereka berdua nii xD hihi .ramai peminat Ooo deme nii *




sayy wink wink wink*


dalam tandas pun nak bergambar jugak ke cikk eyka?haha*



yeah!kami geng.aku sayang korang sampai matiii :*



halahaii nadrah n syuhadah.bersembang sampai tak ingat duniaa --' *



hoho.izzatul.bajet jer :3 *



ala ala ~ sweeet coupleeeee <3 *



haha.sri makan keropok lekor sekali sambal.pedas gilaa ~ izzatul buat muka comel die ^_^ *



muka aku?pfftt ignoree it!! nadrah comelll <3.mata pingpong diaa *




ceihh# syazwan die kate kat aku sendiri yang dia pakai baju ade rupa dia macam shah rukh khan tak?HAHAH.lawak gilee ~ *



eceh3 # peaceee (Y)




wohh!amoy omeyy nyaa :3 huhu *



smartt wokk syud kau pakai spectacles ~ *




haha.berposing sambil main kad Uno *



semua muka blurr jee --' *



wahh!ambik gmbar bersame cikgu Azizah :) guru sejarah Form 1A *


HAHA.itu sahaje lah gambar yg saya upload.sbenarnya banyak lagii.tapi malas nak masuk semua.sebab lambat betul loading nyer.haihhh --' 

Thats all.Kdaa~



« OLD // NEW »