<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2041242488890113341\x26blogName\x3d!+%E2%99%A5+McflurryNA+%E2%99%A5+!\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://eyka4rever.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://eyka4rever.blogspot.com/\x26vt\x3d3859585049470526417', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




I ♥ You



Tweet me

CONTEST BLOG SUPERAWSOME BY SHA
Sunday, November 27, 2011 // 1:32 AM // 0 cherry


Assalamualaikum.Wah.Jum join contest ini ramai-ramai.Btw ,blog mestilah kemas ,cantik ,comel apa semua tu.Hehe.Even ,blog saya agak ,err.huduh kan?Just pakai skins orang je >< Tak mampu oo buat skins sendiri.Main code pun kena pandai.Hek-hek.

Syarat-syarat penyertaan ;
  • Inbox me.Hantar korang punya entry yang korang dah buat Sha dekat fbiee 
  • Warganegara Malaysia
  • Tidak kira jantina ,tapi hanya LELAKI dan PEREMPUAN
  • Letak tajuk contest : CONTEST BLOG SUPERAWSOME BY SHA
  • Buat simple entry about this contest and letak banner kat atas tu.Pastikan banner tu di linkkan ke blog Freakin Twins
  • Tag sekurang-kurangn 2 orang blogger dan pastikan dia tahu :)
  • Contest akan terbatal sekiranya kurang 15 penyertaan

tag :




« OLD // NEW »