<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2041242488890113341\x26blogName\x3d!+%E2%99%A5+McflurryNA+%E2%99%A5+!\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://eyka4rever.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://eyka4rever.blogspot.com/\x26vt\x3d3859585049470526417', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




I ♥ You



Tweet me

Result ~
Sunday, November 13, 2011 // 6:09 AM // 2 cherry

35181_138429869515148_121907691167366_281680_697515_n_large

\Assalamualaikum/.hiii :) ewahh ,lama betul tak update.tuu ,cuba tengok atas nii ,haha.Greyson Chance <3 semalam ada AIM-18 TV 4 ,ada Greyson Chance menyanyii2 semalam ooo.bestt gilee ^^ Dulu ,Justin Bieber ,Sekarang Greyson Chance pulakk.haihh~~ macam2 lah korang nii.hihi.

Btw,tujuan saya update nii ,bukan nak cerita pasal Greyson Chance okayy? tapi nak cerita pasal result akhir tahun saya.HAHA.korang nak tahu ke?humm.memang bolehh ^^ tapi ,hihi.alahaiii.taknak lah tempek kat entry nii kan.just bagi url yang saya printscreen result dari web mana entah.haha.ignore it -_-

Err.tapii saya amat kecewa dengan keputusan saya.apa2 pun saya redha apa yang saya telah buat semua niii.ini usaha saya ,apa2 pun yang terjadi ,kelmarin cikgu umukan bahawa saya still duduk kelas A tahun depan :) Alhamdulilah.Thanks Allah ,walaupun result saya teruk.tapi nama saya tersenarai dalam Top 36 :D 


Thats All.Kdaa~




« OLD // NEW »