<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2041242488890113341\x26blogName\x3d!+%E2%99%A5+McflurryNA+%E2%99%A5+!\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://eyka4rever.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://eyka4rever.blogspot.com/\x26vt\x3d3859585049470526417', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




I ♥ You



Tweet me

Tutorial : How to Put Fanpage Below Your Acc Facebook
Monday, November 7, 2011 // 3:47 AM // 0 cherry


Tumblr_lj20bhykmc1qacv9co1_500_large 

\Assalamualaikum/ macam mana dengan blog saya yang berwajah baru ini?haha.template dari Kak Lettha :3 so,saya nak guna template ni sampai tahap mana yang saya tak jemu2 lagi dengan template ni.haha.ada orang cakap saya ni kerap tukar template blog,seminggu asyik tukar.^^

Tujuan saya mengupdate sekarang ini,bukan nak bercakap mengenai blog saya berwajah baru yer.tapi ,nak share tutorials How to Put Fanpage Below Your Acc Facebook.taktahu? tengok gambar bawah yee.


And,lagi satu.ada sorang friend facebook saya dulu2 selalu tanya pasal benda nii.tapi saya sampai sekarang takbuat2 lagi tutorialnyaa -_- ishk3! so now baru nak terhegeh-hegeh buat.haha.okayy,jumm ikut !


1.Go to your fanpage ,then click Edit Page


2.After click Edit Page ,go to Featured like picture below *


3.Then,look below.click Add Featured Owners



4.After this,tick your acc facebook,


5.Save :) DONE!

Mudahkan?haha.ape lagi,try lah buat.okayyy.

Thats all.Kdaa~



« OLD // NEW »