<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2041242488890113341\x26blogName\x3d!+%E2%99%A5+McflurryNA+%E2%99%A5+!\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://eyka4rever.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://eyka4rever.blogspot.com/\x26vt\x3d3859585049470526417', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




I ♥ You



Tweet me

Contest : Siapakah Yana Nickhun ?
Tuesday, December 13, 2011 // 6:45 AM // 0 cherry




Assalamualaikum ,nak join contest Yana :D hihi.siapa kenal dia ,angkat kening ,siapa tak kenal ,buat2 kenal sudah ler .hihiw :3 #kay merepek dah budak nii -_- klik banner nak join!

Okay ,mahu cerita nih pasal Yana Nickhun.hihi.saya kenal dia dari group BBB ,okay first saya join group BBB tu ,saya rasa macam takde orang layan saya jea -.-t hmm ,okay ,dalam 3 4 hari saya join group BBB tu ,kalau saya post apa2 jea ,selalu Yana komen ,or kalau saya mintak tolong ke ,dia lah selalu tolong saya :) serius ,saya jujur kay cakap2 nii.tak reka cerita -__- perangai dia saya tengok ,dia agak sporting :p suka melawak ,hihi ada lah sikit :)) dia ni saya ingat darjah 5 baru ,rupanya sebaya dengan saya ,form 1.hoho ,okay ,saya cakap betul ,saya sayang dia ,hihi.suka sangat kawan dengan dia (: dia comel ,hak3!! okay ,itu sahaja boleh cerita pasal dia.taktahu nak cerita pasal dia yang lain dah.Hm.okay ,sampai sini sahaja.Kboii~
 tag :



« OLD // NEW »