<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2041242488890113341\x26blogName\x3d!+%E2%99%A5+McflurryNA+%E2%99%A5+!\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://eyka4rever.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://eyka4rever.blogspot.com/\x26vt\x3d3859585049470526417', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




I ♥ You



Tweet me

Tweet ,tweet :>
Wednesday, December 21, 2011 // 6:18 AM // 0 cherry

Twitter_newbird_boxed_blueonwhite_large
Assalamualaikum :> korang! ada siapa2 disini ada twitter?alah.mesti ada kan? :'> wah-2.korang ,saya baru nak merangkak kat twitter T.T hihi.btw ,saya baru daftar twitter tadi.saya update ni ,nak share2 sikit pasal tutorial nii.Hmm :')

Bagi sesiapa ada twitter tu ,hope korang sudi follow tweet saya :) InsyaAllah ,saya akan follow awak balik.saya tak suka ada yang marah2 ,bila cakap camni kat saya " dah follow twitter kau dah ,follow la aku balik! " err.marah nya =.= sabar lah eh?bukan saya daftar twitter ni untuk nak kalahkan followers orang lain -.- haihs ,tak de lah :)) saya daftar tweet ini untuk berkomunikasi dengan orang lain okay? 

Okay.kalau rajin follow lah twitter kita tau ! Mehehee :)


MY TWITTER.CLICK~!

p/s : thanks kepada yang follow tuuuu <3



« OLD // NEW »